dilluns, 8 d’abril del 2024

L’alcalde per fi torna a treballar (és un dir)

 


El millor termòmetre per determinar quant treballa l’alcalde de Salou, Pere Granados, és el nombre d’aparicions a les fotos de les xarxes socials de l’Ajuntament. Perquè aquesta és la seva activitat principal, el que el manté viu.

D’acord amb aquest imparcial indicador, a l’alcalde se’l va veure per última vegada el 29 de març passat, amb motiu del començament de la Mare Nostrum Cup. I després va desaparèixer. Ni tan sols va anar al lliurament de premis d’aquests tornejos esportius que han portat milers de turistes a la ciutat.

Ahir, per fi Granados es va deixar veure a l’obertura d’un local per a persones que pateixen autisme al atrotinat Jardí Botànic. I aquest matí s’ha deixat veure també a l’acte de lliurament d’unes beques universitàries a l’Ajuntament. Per tant, ha estat absent més d’una setmana.

No sabem si ha estat d’exercicis espirituals per Setmana Santa o ha patit alguna indigestió deguda a les seves múltiples obligacions protocol·làries. En qualsevol cas, a les fotos d’aquest matí Granados tenia aparentment la mateixa cara. Que és molta.