divendres, 26 d’abril del 2024

USAP acusa l’alcalde d’afavorir fiscalment l’hotel Cala Vinya

 


Dimecres passat, durant el ple municipal, el portaveu d’USAP, Ignacio Durán, va demanar a l’alcalde de Salou, Pere Granados, que no beneficiï fiscalment l’empresa titular de l’hotel SunClub Cala Vinya, que amplia i reforma aquest establiment situat a la carretera de la Costa.

Segons Durán, aquesta condonació respon als vincles familiars de SunClub amb el partit de l'alcalde, FUPS, ja que el propietari, Albert Savé, és germà d’Àlex Savé, vicepresident de FUPS, a qui l’alcalde va intentar col·locar també com a jutge de pau substitut del municipi. Una proposta que no va tirar endavant perquè els partits de l’oposició van denunciar precisament aquests lligams partidistes entre Savé i FUPS.

La resposta de Granados al prec de Durán va ser: “Li adverteixo per última vegada que la pregunta que es formula ha de ser clara, concreta i precisa, segons estableix el ROM a l’article 13 apartat setè”. I no va voler entrar en més detalls sobre la denúncia de Duran.

Després d’això, queda clar que a Granados l’hauríem de proclamar el viticultor de Salou. Primer arrasa el bosc del Quec per plantar-hi vinyes. I després l’acusen d’afavorir l’hotel Cala Vinya. 

Visca el pa, visca el vi, visca la mare que ens va parir!