diumenge, 5 de maig del 2024

Crítiques generalitzades al tancament del passeig per evitar el top manta

 


“No sé si riure o plorar… Aquesta és la gran idea per acabar amb el top manta? Tallar per tothom aquest tram del passeig? A ple juliol i agost vull veure-ho. No es pot ser més cutre… El que ha tingut la brillant idea, no sap que els manters es desplaçaran 200 metres més cap avall? Cada dia que passa estic més convençut que per optar a qualsevol càrrec públic que impliqui decisions que afectin el ciutadà, haurien de passar una prova d’aptitud per exercir el càrrec”.

Aquesta és una de les nombroses opinions contra el tancament d'un tram del passeig marítim des del carrer Andròmeda fins al límit amb Salou per evitar l'accés de manters. Un tancament que va acompanyat amb la instal·lació de reixats (com en un camp de concentració) i la presència policial durant les 24 hores.

“Les persones que han pres aquesta decisió no sé si pensen amb el cap. Els vianants no podem passar pel passeig destinat a les persones. Les persones que hi passegem a peu, en bici o amb cadiretes de bebès ens hem de desplaçar per una avinguda on la vorera és justa i amb un trànsit de vehicles considerable. Heu d’esperar que hi hagi algun ensurt o accident per a buscar solucions més coherents?”, diu una veïna en referència al desviament cap a l’avinguda de la Diputació.

Si voleu llegir més comentaris al respecte, premeu aquest enllaç. Per cert, un dels administradors de la pàgina és Enrique Arce, regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Cambrils i artífex d’aquesta idea de bomber.