diumenge, 7 de juliol del 2024

Granados es canvia el nom pel de Granadios

 


En una cerimònia plena de flaixos i selfies, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha estat nomenat president honorari de l’Organització Mundial de l’Egocentrisme (OME), una distinció que reconeix la seva incansable afició per exhibir-se i fer-se fotos.

“No puc estar més content”, ha declarat Granados. “Sempre he cregut en la importància de l’autoestima i la confiança en un mateix, i estic encantat de poder compartir el meu missatge amb el món en aquesta nova plataforma. De fet, a partir d’ara ja em podeu dir Granadios”.

L’OME és una organització sense ànim de lucre dedicada a promoure l’egocentrisme com a filosofia de vida positiva i empoderadora. L’organització compta amb més d’un milió de penjats a tot el món i organitza esdeveniments i conferències per celebrar “l’autoestima”, la “individualitat” i el “que maco que soc!”.

L’elecció de l'alcalde com a president honorari ha estat rebuda amb entusiasme per l’OME, els membres de la qual el veuen com un model a seguir per les seves fantasmades.

“El senyor Pedro ha portat l’art del selfie a un nivell completament nou. La seva dedicació a l’autopromoció és senzillament admirable”, va declarar la senyora Narcisa, presidenta adjunta de l’OME.

Durant el discurs d’acceptació, Granadios, flanquejat per dues enormes pantalles que projectaven un collage de les fotos més memorables seves, va agrair al seu equip de fotògrafs personals, als miralls de l’Ajuntament i, per descomptat, a si mateix el reconeixement rebut. “No és fàcil mantenir aquest nivell d’egocentrisme, però quan un té talent, en té”, va declarar Granadios amb la seva humilitat habitual. (Font: Tururut Viola News).