dimecres, 10 de juliol del 2024

PortAventura apujarà els sous als treballadors si guanya ‘la roja’

 


PortAventura ha anunciat avui que, si la selecció espanyola de futbol guanya la final de l’Eurocopa, augmentarà els salaris dels seus treballadors. Aquesta notícia arriba dies després que l’empresa informés que regalaria entrades al parc temàtic si la roja aconseguia amb el títol.

“Estem contents amb la possibilitat d’un augment de sou, però és estrany que això depengui d’un partit de futbol”, va comentar un portaveu sindical. “Esperem que l’empresa es prengui seriosament les nostres reivindicacions laborals i no només aprofiti el moment per fer-se publicitat”.

“És una pena que el parc només ens valori si Espanya hi guanya”, ha lamentat un altre treballador. “Ens haurien de valorar sempre, independentment dels resultats esportius”.

PortAventura, un dels parcs temàtics més importants d’Europa, ha estat criticat diverses vegades per les condicions laborals dels seus empleats. Aquesta proposta, encara que vista amb un cert escepticisme, podria ser un pas cap a la millora d’aquestes condicions, sempre que es faci efectiva independentment del resultat del partit.

La direcció del parc no ha ofert cap detall sobre el percentatge d’augment salarial ni sobre com s’implementaria. Tot i això, ha expressat el seu suport incondicional a la selecció espanyola i ha instat tots els seus empleats i visitants a unir-se per animar la roja. “Si cal, que diumenge vagin a la pantalla gegant que l’alcalde, Don Pedro Viva España, instal·larà a Salou”. (Font: Tururut Viola News).