dilluns, 5 d’agost del 2024

Granados demana “lleialtat i coherència” al Jovent Republicà

 


El Jovent Republicà, organització juvenil d’ERC, podria fer descarrilar l’acord d’investidura de Salvador Illa encara que els militants d’ERC votin a favor del pacte amb el PSC. Entre els vint diputats del grup parlamentari d’ERC, hi ha Mar Besses, representant del Jovent Republicà, indispensable per arribar als 68 diputats que marca la majoria absoluta al Parlament.

Les reaccions davant el possible suport dels joves d’ERC al socialista Illa no s’han fet esperar. Entre les quals hi ha la de l’alcalde de Salou, Pere Granados, qui ha demanat als cadells d’ERC “lleialtat, coherència i sentit de país” perquè votin en contra de la investidura d’Illa.

El candidat socialista a la presidència a la Generalitat compta amb el suport d’ERC i els Comuns per ser escollit, després que acceptés carregar-se el Hard Rock.

Illa, que havia defensat el casino i adlàters a Vila-seca i Salou, ha decidit ara aparcar el projecte, tal com li demanaven els seus nous socis, una decisió que no comparteixi en absolut Granados, atès que el Hard Rock generaria ingressos multimilionaris a l’Ajuntament, cosa que li permetria a l’alcalde seguir tirant coets. “Esteu a punt de fer president un espanyolista”, els ha advertit el d’Albox, segons recull l’agència Tururut Viola News.