diumenge, 18 d’agost del 2024

L’ocupació de les platges és “baixa”, segons l’Ajuntament

 


Heu anat aquest migdia a la platja de Salou amb l’abrasador bat de sol que hi queia? Si és així, haureu pogut constatar que no hi estàveu sols, que al vostre voltant hi havia milers d’eixelebrats conreant càncer de pell com vosaltres. Sí, milers d’idiotes com tu.



Doncs bé, malgrat aquesta desmesurada afluència de capsigranys, les platges de Salou presentaven a les dues del migdia (sí, a l’hora del xup-xup) una ocupació baixa. Ho repeteixo: una ocupació “baixa”. Només cal mirar la foto de dalt, amb la platja atapeïda.

No ho dic jo, això de l’ocupació baixa, que puc estar tocat del bolet a causa d’un excés de raig ultraviolat. Ho diu la famosa aplicació municipal que controla l’aforament de les platges. La va comprar l’Ajuntament arran de la pandèmia. Un caprici que ens va costar 150.000 euros pel cap baix i que sovint no funciona. O funciona malament.



Cal recordar que quan l’alcalde, el talent local Pere Granados, la va adquirir el 2020, l’oposició en bloc va posar el crit al cel, en considerar desorbitat el dispendi. Entre aquests partits de l’oposició que bramaven hi havia ERC. Ara ERC és a l’equip de govern donant suport incondicional a l’abans tan criticat Pere Granados. I precisament són ells els responsables que aquesta porqueria d’aplicació carburi. Però no.

Res, que ERC s’ha cobert novament de glòria. O de merda, segons es miri.