dissabte, 3 d’agost del 2024

On és el talent local?

 


L’Ajuntament de Salou ha presentat la nova edició de les Nits Daurades amb motiu de la festa major d’estiu del municipi. Segons el consistori, aquest any el protagonisme de la celebració el tindrà “el talent local”. (Font: Ajuntament de Salou).

I qui hi entenen per talent local?, cal preguntar-se. El pregoner, Sergio González Fernández, que és de Madrid, potser és talent local? El músic Melani Mestre, que dirigirà la Salou Festival Orchestra i que és de Barcelona, també és talent local? I la banda Coldday, que homenatjarà Coldplay, que també és de Barcelona, també és talent local?

O el DJ Carlos Wellington, amb el seu Ochentazo, i que és de l’Uruguai, també és talent local? I què dir d’Agustín Aspa, amb el seu grup Habana, que és de Cuba, també és talent local?

O la Bada Bing Band, que actuarà a la plaça de les comunitats autònomes, i que no se sap d’on és, també és talent local? Sense oblidar la banda Còctel Tributov, amb un altre concert al mateix lloc, i que són de Tarragona (sí, aquests són de més a prop), també és talent local?

El que sí que sembla clar és que a l’Ajuntament no n’hi ha gaire, de talent. Ni local ni de fora; només algú sense arrels pot carregar-se el poc patrimoni històric i cultural que ens quedava. Com l’antiga estació de tren.

Ah, sí! Per talent local l’artista que obre la nova secció de la web municipal titulada La nostra gent i que és del Masroig!