dijous, 19 de setembre del 2024

A Vila-seca tenen dengue, a Salou patim Granados

 


L’Agència de Salut Pública de Catalunya ha confirmat vuit casos de dengue autòcton a Vila-seca. Els contagis, que es van produir a finals del mes d’agost, van provocar l’ingrés de dues persones (posteriorment donades d’alta), mentre que quatre van presentar símptomes lleus i no van haver de ser hospitalitzades, i les altres dues van resultar asimptomàtiques.

Sis dels afectats per aquesta malaltia, que s’encomana per la picada de mosquits, resideixen a Vila-seca, mentre que els altres dos són turistes francesos que estaven de vacances.

Salou, per la seva banda, sembla haver-se alliberat d’aquest brot epidèmic, però pateix un altre tipus d’afecció: la d’haver d’aguantar l'alcalde, que porta en el càrrec des del 2009.

Amb un comportament, ara que és al PSC, que s’assembla al de l’escarabat piloter: fa la pilota al president del Govern central, al president de la Generalitat, al president de la Diputació, als alcaldes de les principals ciutats perquè són socialistes.

Amb això, un es pregunta: si ara governa el PSC arreu, amb qui es ficarà i a qui posarà a parir; ell, que li encanta ser el centre d'atenció i repartir a tort i a dret.

Ah, sí, és veritat, queda l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, que és de Junts! A aquest sí que cal donar-li canya, que n’aprengui! Què us hi jugueu que el brot de dengue és cosa seva. Si més no, porta la seva diabòlica signatura!