divendres, 13 de setembre del 2024

Algú sap on és Wally Granados?

 


La Carme Gasull ha penjat a Recordem Salou un cartell electoral de Ferran Units per Salou (FUPS), el partit que va fundar l’exalcalde Esteve Ferran després de la segregació municipal de Vila-seca. Amb FUPS, Ferran va arrasar a les eleccions de 1991 (les primeres del nounat municipi), 1995, 1999 i 2003. També va guanyar les de 2007, però no per majoria absoluta, raó per la qual l’alcaldia va ser per al tripartit del PSC-CiU-RDS.

El cartell, que mostra la Torre Vella amb un Ferran envoltat de seguidors, és digne de ser observat amb detall. I desperta curiositat per les cares que s’hi poden trobar.

Ja que hi som, a veure si algun aficionat a Wally és capaç de descobrir l’actual alcalde, Pere Granados, aquell que ara es considera més salouenc que ningú i que aleshores ningú no el coneixia (de fet, ni va signar a favor de la segregació).

Per cert, un dels errors garrafals de Ferran va ser col·locar Pere Granados a la llista de FUPS el 1995. Va sortir elegit regidor. I des d’aleshores, a foc lent, va començar a conspirar.

La traca va arribar el 2009, quan Granados no només va aconseguir prendre-li el partit a Ferran sinó que hi va maniobrar d’amagat per presentar una moció de censura que el va portar a l’alcaldia. Una desgràcia aquella que els salouencs encara seguim patint.