dilluns, 23 de setembre del 2024

Granados aprofita els aiguats per fer-se veure

 


Un cop acabada la Festa del rei Jaume, el diumenge 8 de setembre, l’alcalde de Salou, Pere Granados, va desaparèixer. Per reaparèixer l’11 de setembre, quan va llegir el seu soporífer discurs amb motiu de la Diada. Per tornar a desaparèixer una altra vegada.

Granados va tornar a reaparèixer dissabte passat, dia 21, a la tarda, just després de les inundacions registrades el dia abans. I si va reaparèixer va ser perquè el reclamaven els mitjans de comunicació perquè expliqués l’abast dels danys causats per l’aiguat al municipi.

Aleshores sí, llavors Granados va saltar a la plaça com un torero per parlar amb autoritat d’unes desgràcies que el va agafar de vacances, de descans o, ja que hi som, banyant-se a la piscina del xalet (tampoc va assistir a l’exhibició de la Unitat Militar d'Emergències de divendres, que va estar passada per aigua).

La de Granados és una deixadesa de funcions del tot inacceptable. Fa l’efecte que l’alcalde no fot brot, que Salvador Illa ja es pot fotre els nomenaments de nous càrrecs al cul perquè així viu millor que treballant de debò.

Salou s’ofega i ell està desaparegut. Això sí, quan cal sortir a la tele, pista! Aleshores no hi ha ningú tan excel·lentíssim com ell. Encara que no tingui ni puta idea del que ha passat.