dimarts, 17 de setembre del 2024

L’alcalde de Salou prepara una altra parada militar

 


No m’estranya que Vox i el PP felicitin tan sovint l’unionista alcalde de Salou, Don Pedro Viva España. Sigui per la jura de bandera o per instal·lar una pantalla gegant a la plaça de la Pau per poder veure la final de l’Eurocopa, que va guanyar la rojigualda.

Ara, Don Pedro ha decidit fer un altre pas patriòtic preparant una exhibició militar per divendres vinent. Aquest dia, la Unitat Militar d’Emergències (UME), una unitat de les Forces Armades, presenta una nova edició d’UMEDula, “una campanya per conscienciar sobre la importància de la donació medul·la òssia, coincidint amb el dia internacional del donant de medul·la òssia”.

Entre les activitats previstes hi ha una exhibició de l’equip cinològic (gossos, perquè ens entenguem), drons, rescat aquàtic, un taller de reanimació cardiopulmonar, instrucció física i un dinar popular.

Les activitats començaran a les deu del matí i duraran fins a les vuit del vespre. Una celebració nacionalista (espanyola) que culminarà dissabte amb una conferència d’un coronel de l’UME a la sala Costa Daurada del Centre Cívic.

Ja queda menys per recuperar el No-Do, amb l’alcalde en el paper de nou Paquito.