dissabte, 7 de setembre del 2024

Previsió de forts aiguats per aquesta tarda a Salou

 


Un sobtat canvi de temps afectarà Salou aquest dissabte. Tot i que s’espera un dia assolellat a la major part del Camp de Tarragona, es preveu que una forta tempesta descarregui a la capital de la Costa Daurada a partir de les vuit del vespre.

Segons l’Agència Meteorològica, el xàfec caurà principalment a la plaça del TAS, la Via Roma, el carrer Barcelona i l’espigó del moll. La resta del municipi es mantindrà amb cels clars.

A causa d’aquestes condicions climatològiques adverses, la tradicional desfilada que commemora la sortida del rei Jaume I s’ha vist suspesa. Aquesta és la tercera ocasió en els darrers tres anys que l’acte es cancel·la a causa de la pluja.

Les autoritats locals han recomanat als ciutadans que prenguin les precaucions necessàries davant la possibilitat de forts vents i calamarsa durant la tempesta, i recomanen que ningú no surti de casa.

Mentrestant, a la resta de la comarca s’espera una jornada agradable i assolellada perfecta per gaudir de les activitats a l’aire lliure. (Font: Tururut Viola News).