dimecres, 2 d’octubre del 2024

Baixes de paternitat a conveniència

 


Tot i que l’alcalde de Salou, Pere Granados, no els va treure a la foto, la firma del pacte de govern entre Marc Montagut i Granados va comptar amb la presència dels quatre regidors d’ERC, l’altre partit integrant del triumvirat.

Un dels quatre regidors és el cap de files dels republicans, Sebastià Domínguez, que es troba de baixa per paternitat.

El més curiós és que Domínguez no va assistir al ple de dimecres a causa d’aquest permís per paternitat. Tampoc hi va anar, en qualitat de regidor de Seguretat Ciutadana, a la celebració del patró de la Policia Local de divendres per idèntic motiu.

Un rol representatiu que va cedir al seu company de partit Marçal Curto, tot i que el veritable cap de cerimònies va ser l’alcalde, que no va voler que passés el mateix de l’any passat: que la festivitat de Sant Miquel Arcàngel no es va celebrar perquè ERC no va voler que se celebrés.

La presència de Domínguez a la firma del pacte de Granados amb Montagut té dues lectures. Una, que l’alcalde li va exigir ser-hi, malgrat que la relació de Domínguez amb Montagut no és gaire fluida. I l’altra, que Domínguez tenia moltes ganes de ser-hi perquè la nova aliança l’ha descol·locat i no les té totes.