dimecres, 2 d’octubre del 2024

Vox critica el pacte Frankenstein entre Granados i Montagut

 


Vox, un dels tres partits que queden a l’oposició després del desembarcament de Marc Montagut a l’equip de govern de Salou, ha expressat el seu rebuig al pacte entre l'alcalde, Pere Granados, i els dos regidors d’Ara Pacte Local (Marc Montagut i Eduardo Abenójar).

Segons la portaveu del grup, Anabel Rodríguez, “aquest acord incrementa innecessàriament la despesa pública i ha convertit l’equip de govern en el més car de la història de Salou”. Així mateix, ha posat en dubte els interessos darrere del pacte, atès que Mar Giné, excandidata d’Ara Pacte Local per Tarragona a les darreres municipals i parella de Marc Montagut, s’incorpora al govern de Salvador Illa (PSC), del mateix partit de Granados.

Segons Vox, “aquest pacte beneficia únicament Granados i el seu control del poder, en detriment dels veïns de Salou, els qui veuran com el pressupost municipal es destina a sous i càrrecs addicionals en lloc d’atendre les necessitats reals de la ciutat”.

“Al govern de Granados no hi ha principis, s’ha format amb l’adhesió de polítics amb ànsies de poder que traeixen els seus votants”, ha declarat Rodríguez.

La portaveu afirma que malgrat el govern Frankenstein de Pere Granados amb ERC i Ara Pacte Local, “seguirem exercint una oposició ferma”. (Font: Vox).

Amb l’entrada de Montagut i Abenójar al govern local, a l’oposició queden tres regidors de Vox, tres més del PP i un d’USAP. És a dir, Granados compta amb 14 regidors davant de 7.