dimarts, 28 de maig del 2024

El perfum de Salou que fa pudor de corrupció

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, va presentar ahir a Saragossa Salou Essences, un perfum creat pel grup Saphir, en el que sens dubte esdevé una altra mariconada de Granados. L’acte, segons l’Ajuntament, va reunir 200 convidats, entre els quals hi havia el president del govern d’Aragó, Jorge Antonio Azcón Navarro, i l’alcaldessa de Saragossa, Natalia Chueca Muñoz.

Segons el consistori, “Salou Essences està inspirat en l’energia dinàmica i la naturalesa exuberant de Salou, així com en l’ambient únic de la capital de la Costa Daurada”.

“La nova essència s’obre amb notes refrescants i cítriques, típicament mediterrànies, seguides d’aromes ozònics que aporten un caràcter lleugerament aquàtic. Completa la seva composició una base càlida d’almesc i musc blanc que envolta l’usuari com una suau i delicada abraçada, deixant una impressió duradora d’elegància i relax que caracteritza Salou”. (Font: Ajuntament de Salou).

La festa es va fer al luxós restaurant El Cachirulo i es va acompanyar d’una “degustació gastronòmica excepcional” per part de restauradors de Salou.

També hi van assistir regidors de l’equip de govern, com ara Hèctor Máiquez, Beatriz Morer, Julia Gómez, Cristina Berrio i Yeray Moreno, que, pel que es veu, tenien més feina a Saragossa que a Salou.

Fora interessant que l’alcalde, que presumeix de transparència, ens digués quant ens ha costat la celebració. Des de l’allotjament en un hotel de cinc estrelles, el lloguer de la sala de tan selecte restaurant, desplaçaments de tota la pesca (periodistes inclosos), el cost del perfum i la resta de despeses relacionades amb la presentació. I naturalment, si tot plegat ho ha pagat l’Ajuntament de Salou. És a dir, tots els veïns amb càrrec als seus impostos.