dijous, 16 de juny del 2022

Ai, el dia que fotem fora Granados!

 


Una treballadora d’un supermercat argentí no ha encaixat gaire bé el seu acomiadament i ha reaccionat amb una agressivitat sorprenent quan ha sabut que la fotien al carrer. La dona s’ha venjat dels seus caps destrossant la secció de vins de l’establiment després de rebre’n la notícia.

Així es pot veure en un vídeo gravat pel servei de seguretat en què la protagonista apareix llançant a terra una gran quantitat d’ampolles que hi havia a les prestatgeries del passadís de vins i licors. La seqüència mostra també el terra ple de vidres sobre un gran toll de color vermellós.

L’autora daquests fets, que no es diu Petra, va ser detinguda per les autoritats policials de la província argentina de Santa Fe i hores després va emetre un comunicat expressant-ne el penediment. Va atribuir la reacció a un moment d’ofuscació per un acomiadament que considerava injust.

Segons recull el Daily Mail, la noia, de 25 anys, va perdre els estreps i va destrossar les ampolles a causa del tracte cruel que havia rebut per part dels seus caps durant els mesos que havia estat treballant. (Font: Yahoo Notícies).

El vídeo el podeu veure aquí.

Que Déu ens agafi confessats el dia que Granados perdi les eleccions!

Que serà aviat.