dilluns, 17 d’abril del 2023

La regidora Estela Baeza diu que el PSC ja no la representa

 


El PSC de Salou va defensar dissabte passat la seva aliança electoral amb Pere Granados (FUPS) amb l’argument que la llista la integren “dones i homes que volen començar a treballar per Salou. Pel progrés de Salou, Suma’t”, afirmaven.

La crida del PSC ja ha obtingut les primeres rèpliques. I a dins de casa. Com la de la regidora socialista Estela Baeza, que ha deixat molt clar què pensa sobre el pacte amb l’actual alcalde del municipi:

“No, aquesta coalició no suma! No, aquesta llista electoral no busca el progrés de Salou!”.

“Sento vergonya veient aquest espectacle, aquesta ja no és l’agrupació socialista que vaig conèixer, l’agrupació on porto militant més de 10 anys, el partit que porto representant com a càrrec electe vuit anys”.

“Utilitzar l’única sala de l’Ajuntament que no és gratuïta per als partits polítics en campanyes electorals, fent ús d’una opulència i falta d’humilitat mai vista”.

“Utilitzar per cobrir l’acte a persones que treballen o haurien de treballar per a la ciutadania de Salou des de l’Ajuntament”.

“I el més trist de tot, una llista de coalició formada per persones que no creuen en el socialisme i que només pensen en egos i interessos personals”. (Font: Estela Baeza)

Estela Baeza, titular de Benestar, Serveis Socials i Igualtat i també de Medi Ambient, ha denunciat el seu partit (inclosos els seus companys regidors) d’assetjament i d’haver-la marginat deliberadament de la formació. I també d’utilitzar les xarxes socials per fer-se autobombo i que l’actual junta gestora impedeix el debat a les assemblees locals. Per exemple, a l’hora d’aprovar la llista electoral imposada per Granados.

“Com a socialista, no havia viscut mai un moment tan decebedor i grotesc; els drets de la militància han estat vulnerats de manera flagrant”, rebla.