dimarts, 13 de juny del 2023

NMC no acaba de pair que Oliver Klein no serà alcalde de Cambrils

 


El president de Nou Moviment Ciutadà i regidor electe d’NMC, Antonio Martínez, ha destapat el seu particular flascó de les essències (millor dit: de les pestilències) i s’ha despatxat a gust contra el quadripartit d’ERC-PSC-Junts-En Comú Podem que impedirà que Oliver Klein, candidat de la seva formació, pugui ser elegit alcalde dissabte que ve, dia de la constitució dels ajuntaments, malgrat ser la força més votada a les últimes municipals.

Martínez ha qualificat de “mercadeig inadmissible de càrrecs i cadires” aquesta aliança política i lamenta que “els partits grans ignoren els votants: només busquen càrrecs i cadires, ja que això els permet mantenir, gràcies a les subvencions públiques que reben, les seves grans estructures farcides de càrrecs de confiança que paguen dels pressupostos públics, és a dir, que paguem entre tots”.

Pel president de l’NMC queda clar que “a Cambrils, els votants han castigat els partits grans, ja que tots han perdut molts i molts vots en relació amb les municipals del 2019”, i afegeix que “només l’NMC es preocupa per la transparència i la legalitat de les votacions. Per això hem impugnat els resultats d’unes taules on s’han detectat irregularitats importants”. (Font: Revista Cambrils).