dimarts, 13 de juny del 2023

A Salou cal aplicar amb Granados el cordó sanitari de Ripoll

 


ERC, PSC i Alternativa per Ripoll-CUP han tancat un acord de govern per impedir que Sílvia Orriols (Aliança Catalana), guanyadora dels comicis amb sis regidors, acabi sent la futura alcaldessa de Ripoll.

Als tres partits els falta el suport de Junts, però l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i màxim exponent de Junts ha suggerit que la seva formació ha d’acceptar l’acord d’ERC, el PSC i la CUP i aplicar el cordó sanitari contra l’extrema dreta.

Junts ha governat Ripoll els darrers dotze anys, però el 28-M va perdre cinc regidors. Amb tot, es va convertir en la segona força del municipi. També té tres regidors ERC, dos el PSC i dos més la CUP. (Font: La Vanguardia).

ERC de Salou no entén que Pere Granados, candidat de Sumem per Salou-PSC, és l’equivalent local d’Aliança Catalana. Granados és el màxim exponent del desgovern municipal. Per tant, el primer a qui cal apartar de l’alcaldia i després entendre’s amb la resta de les formacions que tampoc volen el d’Albox d’alcalde.

No fer-ho és ser còmplice del règim autòcrata que els d’Esquerra tant han criticat i que per cegesa política s’entesten a mantenir.