dilluns, 25 de desembre del 2023

ERC us felicita les festes

 


Estimats veïns de Salou:

Volem aprofitar aquesta oportunitat per agrair-vos la vostra confiança a ERC en les darreres eleccions municipals. Gràcies als vostres vots, hem aconseguit ser la segona força més votada a l’Ajuntament i la primera a donar suport a Pere Granados perquè pogués revalidar el càrrec de millor alcalde.

Sabem que molts de vosaltres us heu sentit decebuts per aquest pacte. A la campanya electoral, vam prometre que no ho faríem, que el volíem fora de l’alcaldia, però les circumstàncies han canviat: bon sou, poca feina i a viure!, que són dos dies, han estat factors determinants.

Creiem que Pere Granados és millor alcalde que el Sebas, que amb ser tercer tinent d’alcalde ja en té prou. Sabem que Granados és un home honest, treballador i amb una gran experiència en la gestió pública. I estem segurs que, gràcies a nosaltres, que el vigilem de prop, farà el millor per un Salou més just, sostenible i pròsper, que és el que nosaltres desitjem.

Aquest mandat treballarem de valent per complir els compromisos que vam adquirir durant la campanya. Això vol dir millorar els serveis públics, crear ocupació, protegir el medi ambient i construir un Eix Cívic sense edificis, tot això amb l’ajuda desinteressada de Granados.

Bon Nadal i pròsper any nou, i seguiu confiant en nosaltres, sempre tan compromesos amb el poble!