dijous, 28 de desembre del 2023

Granados demana la dimissió de l’alcalde de Salou perquè “és un inútil”

 


El portaveu del grup municipal de FUPS a l’Ajuntament de Salou, Pere Granados, ha demanat la dimissió de l’alcalde, Pere Granados (PSC). Granados considera que la ciutat cada vegada està més abandonada i que, després de tants anys amb l’alcalde al capdavant de l’Ajuntament, el municipi ha caigut en un estat de degradació tal que, o s’actua ara i se’l treu de la poltrona, o no hi haurà marxa enrere.

En un comunicat, Granados ha enumerat una sèrie de problemes que, a parer seu, estan afectant Salou: l’abandó de les platges i del litoral, amb l’aparició de brossa i brutícia a les zones de bany; la proliferació de botellades que estan degradant el paisatge urbà; l’augment de la delinqüència i la inseguretat ciutadana, i la manca d’inversió en infraestructures bàsiques, com ara el transport públic o la recollida de residus.

“Salou es troba en una situació crítica”, ha dit el Granados de FUPS. “La ciutat està abandonada i degradada, i la manca de lideratge de l’alcalde és la principal causa d’aquest problema”, ha afegit.

El portaveu de FUPS ha recordat que Granados fa dotze anys que és al capdavant de l’Ajuntament, i que en tot aquest temps no ha estat capaç de resoldre els problemes que afecten la ciutat. “És hora que plegui i deixi pas a un nou equip que pugui posar Salou en el camí correcte”, ha conclòs el Granados de FUPS, qui de seguida s’ha postulat per al càrrec.

Per part seva, l’alcalde de Salou ha rebutjat les acusacions de l’altre Granados i ha assegurat que el seu govern està treballant per millorar la ciutat. “Estem executant una important inversió en infraestructures i serveis, i estem posant en marxa un pla de neteja i seguretat per millorar la imatge de Salou”, ha dit el Granados del PSC.

L’alcalde ha recordat que Salou és una ciutat turística que rep milions de visitants cada any, i que cal mantenir-la en bones condicions. “Estem compromesos amb el futur de Salou, i continuarem treballant perquè sigui una ciutat cada vegada millor”, ha conclòs, mentre la gent el xiulava. (Font: Tururut Viola News).