dijous, 28 de desembre del 2023

Hard Rock s’afarta de Granados i construirà el parc només a Vila-seca

 


La multinacional Hard Rock ha comunicat avui que renuncia a construir el seu complex d'oci i casino al terme municipal de Salou i que se centrarà només en el de Vila-seca, on ja té avançades les obres del seu primer hotel amb forma de guitarra. La decisió respon a la constant intromissió de l’alcalde de Salou, Pere Granados (PSC), “qui es creu que el parc és seu”.

Hard Rock ha acusat Granados de “ficar-se on no el criden” i “d’obstruir l’interès general”. Segons l’empresa, l’alcalde de Salou diu la seva en totes les negociacions amb la Generalitat, el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Vila-seca, i ha insultat tots els actors implicats en el projecte. “Aquest alcalde és un xerraire que només busca protagonisme i només ens quedarem a Salou si Granados deixa de ser alcalde”, ha afirmat Hard Rock en un comunicat.

La multinacional ha lamentat haver de renunciar a la seva inversió a Salou, que s’estimava en uns 700 milions d’euros, i ha assegurat que continuarà amb la seva aposta per Vila-seca, on compta amb el suport de l’alcalde, Pere Segura.

Hard Rock ha destacat que el complex generarà 2.000 llocs de treball directes i uns 6.000 indirectes, i que contribuirà a dinamitzar l’economia i el turisme de la zona. “Però només de la de Vila-seca. Als de Salou, que els bombin”.

Per la seva banda, Granados ha lamentat la marxa de Hard Rock de Salou i ha qualificat els directius de Hard Rock de ser “nocius i depredadors del territori”. “El parc atempta contra el medi ambient i portarà un turisme ludòpata que no volem. Ja n’hi ha prou de tanta massificació”, ha reblat. (Font: Tururut Viola News).