divendres, 29 de desembre del 2023

Les innocentades d’ahir

 


L’exalcalde Oliver Klein (NMC) no tornarà a ser batlle de Cambrils després d’una correcció de vots de la Junta Electoral; què més voldria ell! Va ser una de les notícies falses publicades ahir amb motiu de la festivitat dels Sants Innocents, encara que tant a Cambrils com a Salou o a Vila-seca les innocentades per part dels polítics estan a l’ordre del dia durant tot l’any. Perquè quins personatges que tenim!

Tampoc és veritat que ERC trenqui amb Granados i que instigui una moció de censura contra ell. El servilisme dels republicans, que han renegat de les promeses electorals, està fora de qualsevol dubte, és vergonyós.

Tampoc Hard Rock deixa Salou per anar-se’n a Vila-seca. Tant de bo que se n’anés dels dos municipis d’una vegada i ens deixi de tocar la guitarra. Treball precari, més massificació turística, destrucció del territori garantida i un consum desmesurat d’aigua per satisfer les vacances de privilegiats, inclòs el casino, en temps de sequera, és del tot inacceptable.

L’únic que sembla cert de les innocentades és la relativa a unes falses declaracions de Pere Granados, que titlla l’alcalde de Salou (és a dir, ell mateix) d’inútil per com està de deixada la ciutat. Em sembla que aquí hi hauria opinions per a tots els gustos!