divendres, 31 de maig del 2024

Granados, un alcalde curt de mires

 


“No hi ha cap pacte amb la Generalitat. Tot al contrari, la Generalitat està fent el disseny del tramvia per adaptar-lo a totes les realitats i reserves que al seu dia es van generar”. D’aquesta manera ha respost a Pere Segura, alcalde de Vila-seca, a les acusacions del seu homòleg salouenc, Pere Granados, qui va afirmar que Generalitat i Vila-seca van acordar moure de lloc el centre operatiu del projecte del TramCamp “per perjudicar Salou”.

Segura ha lamentat la postura de Granados, que rebutja de ple l’actual projecte de tramvia (tampoc volia el tren) i amenaça de portar-lo als tribunals si el Govern català no accepta les seves al·legacions.

“És trist perquè estem fent política curta de mires, que defensa posicions molt personalistes, però que segurament la ciutadania no té la mateixa opinió. El tramvia avui dia és modernitat i ens equipara a les grans capitals europees”, ha defensat.

Segura critica que es polititzi aquest assumpte i alerta que una manca d’entesa podria posar en perill altres projectes supramunicipals relacionats amb l’àrea metropolitana. “Si no som capaços de posar-nos d’acord amb una infraestructura pagada per la Generalitat, la inversió més important que rebrà el territori en dècades, doncs és molt difícil posar-nos d’acord amb altres qüestions”, ha manifestat.

“Ens volen implantar un sistema tramviari totalment obsolet, que no hi cap al municipi de Salou”, havia assenyalat Granados. “No està integrat a la trama urbana i no és gens inclusiu. No el volem”, va concloure. (Font: Diari de Tarragona).

Recordem que l’alcalde de Salou és l’únic de la demarcació que s’oposa al tramvia.