dimarts, 4 de juny del 2024

Els restaurants de Salou segueixen acaparant estrelles Michelin

 


A l’alcalde de Salou, Pere Granados, li agrada destacar que el nostre municipi és un referent de la millor cuina. Una singularitat que es manifesta en la qualitat i la diversitat de l’oferta gastronòmica. I és cert, diversitat sí que n’hi ha: de primer, “ensalada de atún”, “sardina al plancha”, “corqueta de pollo” i “macarones boloñesa”.

De segon pots triar entre “lomo + patatas”, “merluza + patatas”, “canalones + patatas” o “pizza al gust” (és possible que també la serveixin amb patates).

Tot això acompanyat d’aigua, cervesa o “vinocopa”.

I de postres, bé, de postres no n’hi ha. Les postres són pagar.

En fi, com deia aquell d’abans, “la gastronomia de Salou barreja la tradició mediterrània amb les cultures de tot el món”.

Però jo, per si de cas, continuaré menjant a casa.

La foto de dalt és de Kanjo, qui destaca: “Salou, sempre innovant en els menús del dia”.