A
l’alcalde de Salou, Pere Granados, li agrada destacar que el nostre municipi és
un referent de la millor cuina. Una singularitat que es manifesta en la
qualitat i la diversitat de l’oferta gastronòmica. I és cert, diversitat sí que
n’hi ha: de primer, “ensalada de atún”, “sardina al plancha”, “corqueta de
pollo” i “macarones boloñesa”.
De
segon pots triar entre “lomo + patatas”, “merluza + patatas”, “canalones +
patatas” o “pizza al gust” (és possible que també la serveixin amb patates).
Tot
això acompanyat d’aigua, cervesa o “vinocopa”.
I de
postres, bé, de postres no n’hi ha. Les postres són pagar.
En
fi, com deia aquell d’abans, “la gastronomia de Salou barreja la tradició
mediterrània amb les cultures de tot el món”.
Però
jo, per si de cas, continuaré menjant a casa.
La foto de dalt és de Kanjo, qui destaca: “Salou, sempre innovant en els menús del dia”.