dilluns, 8 de juliol del 2024

Castellà i Xifré, nous càrrecs de confiança de Granados

 


La presentació de la carta de població de Salou va comptar dimecres passat amb la presència de dos polítics habituals de l’alcalde Pere Granados: el subdelegat del Govern de Madrid a Tarragona, Santiago Castellà, i del seu homòleg de la Generalitat, Àngel Xifré.

Castellà ja va venir a Salou el mes de juny passat amb motiu d’una jornada sobre la seguretat privada. I al febrer, per visitar les obres de l’avinguda de Carles Buïgas. I al desembre per veure la nova torre mirador a l’antic repetidor de TVE. I al desembre també amb motiu d’un ball de sardanes per a l’ONCE.

Un altre dels que també sembla que està a sou de Granados, però amb menor presència, és Xifré. El passat mes de març va venir a la inauguració del Mare Nostrum Cup. I al febrer per a la Nit de l’Esport. I també al febrer per a la inauguració de la nova seu de la Creu Roja.

Són alguns exemples de la feina d’aquesta gent: passejar-se i deixar-se portar. I de la seva subordinació a Granados, sobretot de Castellà, que és del mateix partit (PSC) que l’alcalde de Salou.

Tot i que en tot això de figurar tots dos són uns aficionats al costat del d’Albox.