dilluns, 8 de juliol del 2024

On és ERC? Ah, sí, fent reverències!

 


L’últim cop que l’alcalde de Salou, Pere Granados, va treure a passejar els seus socis de govern d’ERC va ser el 27 de juny passat. Calia hissar les banderes S de sostenibilitat i Q de qualitat (unes banderes que, tot sigui dit, són de pagament; és a dir, cal passar per caixa per aconseguir-les), i el totpoderós Granados volia oferir una foto de família, d’unitat, de grup. Sobretot després de la desfeta de les banderes blaves.

Des d’aleshores, ERC no ha tornat a sortir amb Granados en fotos oficials. Ni tan sols dissabte passat, quan l’alcalde els va deixar al marge i va ser ell qui va hissar la bandera blava del Club Nàutic, l’única que aquest any li ha correspost al municipi, ja que, a causa d’un deficient manteniment, ha perdut les banderes blaves de les platges de Llevant i Capellans.

Granados va ignorar Esquerra malgrat que els republicans porten Platges i Medi Ambient. Un menyspreu que deixa clar fins a qui punts els d’ERC són uns titelles en mans d’un Granados que els fa fer el que vol a canvi de passar pel seu despatx a final de mes.

Pagant tots, és clar.