diumenge, 4 d’agost del 2024

Granados convoca una manifestació contra la investidura d’Illa

 


L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha convocat una manifestació contra la investidura de Salvador Illa (PSC) com a president de la Generalitat.

El motiu de la discòrdia és l’aturada del projecte Hard Rock a Salou i Vila-seca, una inversió que Salvador Illa defensava, però que ha decidit aparcar per obtenir el suport d’ERC i els Comuns. Granados no ha dubtat a titllar Illa de “traïdor” per aquest canvi de postura i per fer prevaldre els interessos personals per sobre de tot. “És vergonyós com li agrada el càrrec”, ha dit Granados, que és alcalde des del 2009 i regidor des del 1995.

La manifestació tindrà lloc als terrenys destinats al parc. “Salvador Illa ens ha aixafat la guitarra”, ha afegit Granados, que també és del PSC, en referència al casino i altres inversions. El lema de la protesta serà “Hard Rock sí, traïdors no”.

La manifestació també tindrà un aire festiu, ja que s’acompanyarà de concurs de disfresses, que guanyarà qui es canviï més vegades de camisa. Un rècord que ostenta Granados mateix, ja que ha passat per gairebé tots els partits (només li queda Vox) per ser investit alcalde sota falses promeses.

Segons l’alcalde, Hard Rock és crucial per al desenvolupament econòmic i turístic de la zona. “No només portarà treball, sinó també un munt de pasta perquè pugui continuar tirant coets. No podem permetre més demores que frenin un futur pròsper per a la nostra comunitat i sobretot per a la meva butxaca, perdó, per a butxaca de Salou”. (Font: Tururut Viola News).