dilluns, 9 de setembre del 2024

ERC s’atribueix el tramvia, que també fa seu Granados

 


La setmana passada, la consellera de Territori, Sílvia Paneque, va presentar la primera fase del TramCamp, un cop superades les diferències amb el problemàtic alcalde de Salou, Pere Granados. La bona sintonia existent ara entre Granados i la Generalitat és deguda al fet que el PSC (l’últim amagatall polític de l’alcalde de Salou) presideix el govern català. Amb la qual cosa tots dos remen al mateix bàndol. O Salvador Illa li ha ordenat a Granados que deixi de fer el pallasso.

Després de conèixer-se l’acord, ERC de Salou va emetre un comunicat en què “valorem el gran esforç que el govern republicà ha estat fent durant els darrers tres anys i especialment en els darrers mesos per adequar el projecte a les necessitats reals de la ciutadania de Salou”.

“Reivindiquem, doncs, el treball fet per Esquerra Republicana i ens alegrem que la voluntat de millorar el nostre territori”.

“La nostra formació a l’Ajuntament va donar suport a les al·legacions en què demanàvem, entre d’altres, la supressió de la catenària i la màxima integració del tramvia a la trama urbana. Les modificacions tècniques i el compliment dels acords havien estat treballats un mes abans de l’arribada del PSC al govern”, que ara és qui es posa la medalla. (Font: ERC).

ERC és soci de govern del PSC al consistori salouenc, i encara que ara aixeca la poteta en un intent de deixar-se veure, la veritat és que no deixa de ser un mer edulcorant de Granados.