dilluns, 17 de juny del 2024

Artigau substitueix Barberà al govern de Cambrils

 


La setmana passada va esclatar una crisi política a l’Ajuntament de Cambrils. L’únic regidor d’En Comú Podem al consistori, Jordi Barberà, va amenaçar de sortir del govern municipal (que comparteix amb PSC, ERC i Junts), després de denunciar que cadascú va a la seva, que només es mira pels interessos de cada partit i que no es dona sortida a les necessitats de la ciutadania.

Barberà exigia “canvis profunds” per no anar-se’n a l’oposició i deixar els seus companys en minoria.

L’alcalde, Alfredo Clúa (PSC), que cedirà la vara de comandament el darrer any de mandat a Camí Mendoza (ERC), va afirmar que no cal témer res, que tot això són coses de gent sense experiència política i que entenia que Barberà se sentís frustrat perquè l’Administració pública funciona al seu ritme, que és lent o molt lent. Clúa va afegir en un to conciliador que ja han parlat entre ells i que la situació tornarà aviat a la normalitat. En resum, criaturades del Barberà.

Efectivament, les de l’alcalde són paraules per calmar la tempesta, però la veritat és que des d’aleshores Barberà no s’hi ha tornat a fotografiar amb els seus companys de pis. És a dir, que la crisi segueix ben oberta i pot esclatar de la manera més imprevista.

Clúa i Mendoza, en canvi, sí que s’entenen bé, fa anys que estan apalancats a l’Ajuntament. Dominen l’escena i per donar mostres d’entesa dissabte se’n van anar a la inauguració de la Penya Madridista, que presideix l’exregidor de Junts Joan Artigau.

Quina cita més important per a la ciutat i d’alt nivell! Uns altres que es pensen que el futbol (és a dir, el circ) ho arregla tot. A dalt, el Florentino de Cambrils.