dimecres, 8 de juny del 2022

Salou s’anuncia en una revista de la Guàrdia Civil, i mau...

 


D’entre totes les publicacions en què l’Ajuntament de Salou es va gastar tan generosament l’any passat 237.874,97 euros, n’hi ha una que crida poderosament l’atenció. És la Revista Guardia Civil. 

L’import de la inserció no és gaire elevat (726 euros), però què cony pinta Salou en una revista de la Guàrdia Civil? Per la bandera verda de les platges? A més, si els guàrdies civils només venen a Salou a dormir als nostres hotels quan hi ha referèndum per a l’autodeterminació de Catalunya o perquè busquen trinitaris (en aquest darrer supòsit no dormen, ja que es presenten a les cinc del matí). 

A sobre, la despesa de 726 euros no pinta bé, tal com ha passat amb els ajuntaments de Barcelona i Palma, encara que amb un import molt menor i sense que hi hagués la Guàrdia Civil pel mig. 

Això de les estafes amb la publicitat no és nou. L’Associació de l’Escala de Suboficials de la Guàrdia Civil va alertar fa temps d’estafes en publicitat en revistes falses relacionades amb la Guàrdia Civil. 

Per això van voler deixar ben clar que l’única empresa amb què ells treballaven es deia Secció de Comunicació i Cobraments Publicitaris, SL. 

La societat que va contactar amb l’Ajuntament de Salou és una altra, amb un altre administrador i número fiscal diferent. 

Per si no n’hi hagués prou, la Revista Guardia Civil que es pot consultar per internet no inclou publicitat, la qual cosa aixeca encara més les sospites sobre lús que han tingut els 726 euros. 

Independentment de si han afaitat o no als nostres responsables municipals, és del tot imperdonable que el nostre alcalde, l’omnipresent Pere Granados, s’anunciés en una revista i no ens ho digués o no ens hagués ensenyat l’anunci. 

Perquè potser estava la mar de guapo amb tricorni i era una pena no felicitar-lo!