diumenge, 21 d’agost del 2022

Carrer del Mar insta el PSC que nomeni Granados alcaldable ja!

 


El consell d’administració de Carrer del Mar, reunit aquest matí amb caràcter extraordinari i urgent, ha aprovat per unanimitat exigir al PSC de Tarragona que designi Pere Granados (FUPS) alcaldable del partit per Salou en les pròximes municipals. 

La missiva va adreçada al diputat Joan Ruiz, que és el que manega els sociates al Camp de Tarragona. 

“Joan, si us plau, se’ns estan acabant les notícies i sense la vostra col·laboració la nostra revista se’n va en orris. Sí, ja sabem que l’alcalde de Salou està cardat i esteu esperant a veure si millora, però aquesta llarga espera ens està matant. A nosaltres i a ell, ja que Granados, com que no es troba bé, ha de restringir les seves aparicions en públic i això limita enormement la nostra capacitat informativa”. 

“Penseu —afegeix la carta— que la mera elecció de Granados com a alcaldable vostre ens donaria per omplir pàgines i més pàgines. Mes tot el que vindria després, amb ell com a eix central de l’espectacle mediàtic”. 

“A més, penseu que ell també ho està passant molt malament. Va anunciar el mes de maig que seria el candidat del PSC i el pobre només passa ànsia esperant que el truqueu. Us imagineu quin pal fora per ell que ara el deixéssiu amb el cul a l’aire”. 

“Pel bé de Carrer del Mar, pel bé de la comèdia i el teatre en general, trieu-lo ja. Encara que la vostra decisió sigui un desastre per a Salou. Molt cordialment.”.