dilluns, 22 d’agost del 2022

L’alcalde de Salou cobra per no treballar (i no n’és l’únic!)

 


Fa dies que estic preocupat per l’alcalde de Salou, Pere Granados: no apareix a cap foto. I això és molt estrany, molt, en algú tan cregut com ell. Passa com amb l’allioli sense all i sense oli: es maionesa sense substància, com la xicoira al cafè. 

Per això ha decidit consultar la seva agenda pública, a veure on para. Però resulta que des del 9 d’agost la té buida. Just l’endemà del pregó de les Nits Daurades. 

I he pensat: potser està de baixa per otitis forta. Tot per culpa de la sorollosa protesta dels veïns del barri de la Salut que s’oposen a l’Eix Cívic, i encara li xiulen les orelles. 

Per sortir de dubtes he cregut que el millor era trucar a un dels seus homes de confiança: el regidor Jesús Barragán. Però al final he desistit de fer-ho perquè la seva agenda pública no sé per què la té, ja que és buida des de tot el mes d’agost. 

Com també és buida al juliol, al juny, al maig... Posteriorment, m’he adonat que és lògic que l’agenda pública de Barragán sempre estigui buida: l’home està jubilat i, per tant, està clar que no treballa. Això sí, cobra. 

El darrer mes de juliol, per exemple, li van caure només de l’Ajuntament 5.252,58 euros. I sense treballar!