dijous, 1 de setembre del 2022

Granados es regala dos milions d’euros més per a fanfàrria

 


L’Ajuntament de Salou va aprovar al ple d’ahir, amb els vots favorables de l’equip de govern de Sumem i el PSC, destinar dos milions d’euros extres “a la millora dels serveis a la ciutadania”.

D’aquesta quantitat, 200.000 euros aniran a la conservació i el manteniment de la via pública; 260.000 euros, al manteniment de senyalització i seguretat; 160.000 euros, a la millora de la jardineria; 80.000 euros, per a material de la brigada; 30.000 euros, per a activitats d’infància, i 30.000 euros més per a joventut, a banda de 16.335 euros per a la compra d’ordinadors per a ensenyament. Cs i PP van votar-hi en contra, mentre que ERC es va abstenir.

L’oposició va coincidir a assenyalar que aquests diners tenen una finalitat clarament electoralista. “Es deixa per a l'últim any el que no s’ha fet els tres anteriors", va assenyalar el regidor Mario García (PP). “Volen fer una sensació que treballen per Salou, quan en realitat treballen de manera partidista”, va afegir. 

En termes semblants es va expressar Sergio Susín (Cs). 

Marçal Curto (ERC) va titllar les inversions d’“electoralistes”, afegint-hi que “no ens sorprèn, ja ens coneixem, Sr. Granados”, però finalment es van abstenir.