dijous, 1 de setembre del 2022

Mario Téllez no repetirà com a alcaldable de Vila-seca en Comú

 


El portaveu del grup municipal de Vila-seca en Comú, Mario Téllez, ha anunciat la seva intenció de no repetir com a candidat a l’alcaldia de Vila-seca de cara a les eleccions del maig del 2023.

Téllez, que a banda de ser regidor és professor d’educació secundària i Formació Professional (és sociòleg i graduat per ciències socials per la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona, i té un màster en Formació de Professorat per la Universitat de Granada), fa aquest pas al costat per poder dedicar més temps a la seva família i a la seva professió. 

La qual cosa no vol dir que se’n desentengui, de la política, sinó que es limita a donar el relleu a altres companys de partit i, alhora, complir amb obligacions personals que també l’omplen vitalment.

El del Mario Téllez és un exemple a lloar. Perquè representa, precisament, el contrari del que fan habitualment els polítics: apalancar-se en el càrrec i gaudir de la pagueta. Més encara si formes part del govern, i no diguem ja si ets alcalde!

Regidor des del 2015, Téllez ha liderat un partit que amb només tres regidors en l’últim mandat ha estat el més pencaire i més proper al ciutadà (i a molta distància de la resta de partits) no només a Vila-seca, sinó també a Salou i a Cambrils, per esmentar ciutats pròximes. I sempre lluny del divisme que caracteritzen molts càrrecs electes.

Tant de bo que el fruit sembrat pel Mario en aquesys vuit anys tingui una gran recompensa el maig vinent. Perquè s’ho mereixen. 

El que sí que queda clar, sigui quin sigui aquest resultat, és que no només Vila-seca sinó la política en general necessita homes valents i treballadors com ell.