diumenge, 15 de setembre del 2024

Pere Granados, nou alcalde de Cambrils

 



Fa uns dies, la consellera de Territori, Sílvia Paneque, va presentar a Cambrils el projecte de TramCamp, que es començarà a construir l’any que ve, un cop superades les capritxoses al·legacions de Salou.

L’acte, com no podia ser d’una altra manera, va comptar amb la presència de l’alcalde de Salou, Pere Granados, que va aprofitar l’oportunitat per ocupar un lloc preponderant en les fotos. Fins al punt que la seva actitud voreja la mala educació, fent-se seva la consellera i actuant com si l’amfitrió de la trobada fos ell.

Només cal veure que l’alcalde de Cambrils, Alfred Clúa, hi apareix desplaçat, com en un segon terme, malgrat que era ell qui acollia els convidats.

Això de Granados és narcisisme pur. I vanitat. Li encanta ser el centre d’atenció fins i tot quan no toca. Granados és víctima de l’efecte mirall. Cada matí, abans de sortir de casa, es mira i es remira i es diu a si mateix com és de guapo i d’important.

Uns afalacs que a força de repetir-se se’ls creu, fins a l’extrem de considerar-se perfecte, un exemple a seguir. Ignorant que li aniria molt bé anar immediatament a l’oculista. Sigui de Salou o de Cambrils.