diumenge, 12 de juny del 2022

Cambrils cada vegada s’assembla més a Salou

 


El regidor de Seguretat Ciutadana de Cambrils, David Chatelain, ha assegurat que una nova ordenança de convivència regularà la celebració de festes de comiat de solter que darrerament proliferen al municipi i malmeten la imatge de turisme familiar del municipi.

I és que amb l’arribada del bon temps la zona del port ha començat a registrar gresques al carrer on no falten disfresses i comportaments poc decorosos. Com per exemple, abaixar-se els pantalons en restaurants encara que hi hagi nens, segons s’explica en el grup Cambrils en Positiu.

Chatelain ha reconegut que “l’últim mes es comença a notar que hi ha més comiats de solters, però no tots són problemàtics ni podem tenir un dispositiu específic per a cadascun. Si hi ha qualsevol problema, demanem col·laboració ciutadana, que es truqui a la policia i una patrulla passarà a fer un control per la zona. De totes maneres, reforçarem la vigilància de les boat party perquè quan baixin a terra la presència policial els dissuadeixi de comportaments incívics”. (Font: Revista Cambrils).