dijous, 9 de juny del 2022

Investiguen si la banda de Trinitaris preparava una altra compra de vots

 


Un jove dominicà de 21 anys ha estat detingut aquest dijous de matinada a Madrid per la Guàrdia Civil per la seva vinculació amb el capítol dels Trinitaris desarticulat ahir a Salou. Amb ell ja en són 13, els arrestats, entre els quals hi ha tres menors d’edat, que utilitzaven com a soldats per executar les seves víctimes. 

Pel que sembla, planejaven l’homicidi d’un home marroquí per una venjança relacionada amb el tràfic de drogues

Larribada de trinitaris a Salou marca un abans i un després pel que fa a la presència de dominicans a la capital de la Costa Daurada. Se’n va començar a parlar a les municipals del 2011, quan els Mossos d’Esquadra van obrir diligències a un ciutadà d’aquell país del Carib per presumpta compra de vots per a Convergència i Unió. 

El cap de llista d’aquesta formació era Pere Granados, que havia aconseguit l’alcaldia dos anys abans gràcies a una moció de censura que va apartar el PSC de l’alcaldia. 

Les suposades irregularitats del 2011 van ser denunciades pels socialistes, a les quals també es van sumar partits de l’oposició. 

Res més es va saber d’aquella compra fraudulenta de vots, i Granados continua sent alcalde des de llavors gràcies al suport incondicional del PSC. I no només això, Granados és el candidat del PSC a l’alcaldia de Salou als comicis de l’any vinent. 

Un exemple més de la manca de dignitat dels polítics, que de seguida s’obliden de com traeixen l’electorat a canvi de càrrecs i diners.