dimarts, 23 d’agost del 2022

Cap Salou vol dir cap socorrista al cap de Salou

 


Aquests dies que va fer tan mala mar (recordem que tres persones van morir ofegades a la platja dels Capellans, o si més no, allà van ser trobats els seus cossos), la Policia Local va haver de desplaçar-se fins al cap de Salou per demanar als banyistes que sortissin de l’aigua a causa del fort onatge.

Segons ERC, “el nostre grup municipal ha demanat en nombroses ocasions que les cales del municipi també siguin considerades platges i tinguin concessió de salvament i socorrisme com totes les altres. Molt parlar d’espais blaus i portar la xapeta a l’americana (diuen els republicans en referència a la de l’alcalde, Pere Granados, en suport dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides 2030), però els deures sense fer”.

“Es tracta de voluntat política que la concessió de salvament i socorrisme es presti a totes les platges de Salou, i no només a les que ell vol. No és de sentit comú tractar a les persones que utilitzen aquestes platges com si fossin de fora ciutat”. “Ens cal un canvi a Salou”, rematen. (Font: ERC).