diumenge, 28 d’agost del 2022

Eivissa atura al jutjat el descontrol del seu Carles Buïgas

 


Eivissa ha mantingut històricament una relació difícil amb el turisme. Especialment si aquest és massa alegre. La zona de Platja d’en Bossa, al municipi de Sant Josep, és una de les més festives de l’illa, plena de discoteques, beach clubs, sales de festa, bars i restaurants. 

Això, inevitablement, ha generat tensions amb els veïns del nucli, que repetidament han denunciat el soroll dels establiments d’oci, com també les botellades als carrers o a les platges, la venda de drogues o la prostitució. 

Ara, el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears ha estimat el recurs presentat per cinc veïns del municipi que sol·licitaven a l’Ajuntament “reduir els nivells sonors fins als límits legals, precintar els equips sonors de les activitats no autoritzades i suspendre les activitats a l’aire lliure”. (Font: elDiario.es). 

És la via que haurien de seguir els veïns de l’avinguda Carles Buïgas de Salou, germana de la de Platja d’en Bassa, davant la inacció de les autoritats locals sobre la mateixa problemàtica i que aquí continua sense resoldre’s per culpa de la màniga ampla dels responsables municipals.