dimarts, 30 d’agost del 2022

Pere Granados substituirà Ana Blanco al Telediari

 


Canvi històric a TVE. Ana Blanco deixarà de ser la cara dels informatius de La 1 després de 32 anys en antena. Quan falten pocs dies per començar la nova temporada després de l’aturada per les vacances d’estiu, la veterana periodista ha pres la decisió de deixar de ser la presentadora de l’edició de sobretaula del Telediari de la cadena pública. Blanco portava en aquest espai des del 15 de setembre del 1990, quan els espanyols la van veure per primera vegada presentant l’informatiu.

La decisió ha agafat per sorpresa tothom. La cadena de televisió pública encara no ha decidit qui ocuparà el lloc de Blanco, però tot apunta que serà Pere Granados, qui viu els seus últims moments com a polític, ja que l’any vinent perdrà les eleccions municipals i deixarà de ser alcalde de Salou.

Granados ha estat escollit per la seva bona disposició i dilatada experiència davant de les càmeres. Si a tot això hi afegim com li agrada aferrar-se als càrrecs, es creu que Granados podria estar altres 30 anys o més al capdavant del noticiari de l’anomenada caixa tonta. 

Fonts de RTVE consideren que el fitxatge de Granados és un gran encert, ja que “amb ell com a cap d’informatius no caldrà ni redacció, al Telediari només parlarà d’ell mateix”. (Font: Tururut Viola News).