dimecres, 31 d’agost del 2022

Sospites que la wifi municipal s’ha emprat per minar criptomonedes

 


Els tres partits de l’oposició de l’Ajuntament de Salou (ERC, Cs i PP) han denunciat avui irregularitats en la concessió directa de la wifi municipal a l’empresa Wiongo. Segons han exposat en el ple municipal d’aquest matí, el secretari l’interventor han confirmat aquestes anomalies administratives de l’equip de govern.

“Considerem que aquesta llicència presenta greus sospites. Especialment, quan en un inici denunciem la manifesta possibilitat d’un negoci subjacent de mineria de criptomoneda en la seva gestió. Crit d’atenció que en el seu moment va produir somriures en el govern municipal, però que al nostre entendre era un element d’alarma”, ha retret el portaveu d’ERC, Sebastià Domínguez.

La petició de l’oposició ha estat rebutjada malgrat que l’equip de govern de Sumem i PSC ha reconegut que el procediment no ha estat correcte i que caldrà revisar-lo en un futur”. (Font: ERC).

Nota: ho sento, gent, però la nota de premsa és una merda i no hi ha manera d’entendre res. Per tant, em veig incapaç d'explicar-ho millor. El més bo és que els mitjans la reprodueixen tal qual i es queden tan amples!