dijous, 25 d’agost del 2022

Vila-seca en Comú demana comprar un bloc de pisos a InmoCaixa

 


Vila-seca en Comú ha sol·licitat a l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, que faci ús del dret de tempteig i retracte per adquirir els habitatges de protecció oficial d’InmoCaixa per a usos socials. 

La formació considera que mitjançant aquesta acció es podrà donar resposta a la problemàtica dels veïns del bloc i, a la vegada, plantar cara als problemes d’accés a l’habitatge manifestats a la població.

Un informe posa de manifest la dificultat de l’accés a un habitatge de lloguer al municipi, principalment per causes econòmiques.

Els comuns asseguren que les persones que viuen en aquest règim tenen pocs ingressos, els preus han pujat els últims anys i hi ha poca oferta al municipi, que es concentra a la Pineda i competeix amb l’habitatge secundari o turístic.

La formació lamenta els “pocs esforços” que ha fet l’equip de govern (PDECat-PSC) en aquesta matèria. Si bé s’ha aconseguit constituir la taula d’habitatge, creuen que “els passos donats són lents i no serveixen per donar resposta a les necessitats de la ciutadania”. (Font: Nació Digital).