dijous, 25 d’agost del 2022

No tens aigua al teu poble, doncs vine cap a Salou!

 


El 2 d’agost passat, el Patronat de Turisme va anunciar que Salou fomentava el consum responsable d’aigua entre els visitants del municipi. 

Actualment, les reserves aqüíferes a Catalunya són el 39% de la seva capacitat total, amb el dipòsit buidant-se cada cop més ràpid, cosa que ha comportat que 150 municipis del país s’hagin vist obligats a implantar restriccions en el consum d’aigua. 

Cosa que no passa a Salou, on el consell d’estalvi d’aigua del Patronat de Turisme el passen per alt els mateixos governants locals. 

Ahir, per exemple, l’Ajuntament va muntar un tobogan gegant a la plaça de Cala Crancs perquè els més petits s’hi poguessin banyar, tot i que el mar el tenen a quatre passes. 

La Mare Terra ens està alertant cada vegada de manera més insistentment que hem de canviar la nostra forma de vida perquè el nostre model és insostenible, amb els recursos cada vegada més limitats. 

Però als nostres responsables municipals, com no els falta de res, tant els fa, el que importa és que no decaigui la festa. 

Gran exemple el seu! 

Total, per una vegada que hi van, al cap de Salou.