dissabte, 3 de setembre del 2022

Klein torna del Marroc per felicitar la Camí

 


L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, va reaparèixer ahir en públic després dels actes d’homenatge a les víctimes dels atemptats gihadistes del 17 i 18 d’agost. 

Ho va fer amb motiu de l’inici de la festa major de la Mare de Déu del Camí, patrona del municipi, un cop acabades les vacances d’estiu al Marroc, d’on és originària la seva dona. 

Durant aquest temps, el regidor Enric Daza (home de confiança de Klein i primer tinent d’alcalde) ha exercit d’alcalde accidental. 

I mai millor dit, perquè tant ell com Klein ocupen el càrrec per accident, ja que el seu partit va ser la cinquena força més votada a les últimes municipals i, per tant, és la menys mereixedora de tant de poder. 

Però és clar, va ser el preu a pagar per les forces unionistes per arrabassar el govern municipal als independentistes d’ERC i Junts, el qual compartien amb NMC, el partit de Klein i Daza, convertits en nous patrons de la ciutat gràcies a una moció de censura que va comptar amb el suport desinteressat del PSC, Cs, PP i dos regidors sense partit, que hi són, però que és com si no hi fossin.