dijous, 5 de gener del 2023

Salou mostra la seva gran solidaritat donant feina als aturats

 


Pocs dies després que es fessin públiques les darreres dades de l’atur, que indiquen que la desocupació ha caigut al desembre a Salou en 330 treballadors (ara només hi ha aturades 1.088 persones, cosa rara, per cert, ja que segons l’alcalde, Pere Granados, el turisme genera riquesa), l’Ajuntament de la ciutat ha anunciat la posada en marxa d’un pla d’ocupació per a 19 veïns que per capritxoses circumstàncies de la vida (si s’haguessin fet polítics aquest problema no el tindrien) estan sense feina.

El millor de la nota informativa és la declaració de Granados, que no calla ni quan dorm: “Amb aquest pla d’ocupació donem l’oportunitat a la població de Salou en situació d’atur de donar servei a la ciutadania i, alhora, d’ampliar coneixements”. (Font: Ajuntament de Salou).

Què? Com se us ha quedat el cos? A què mola, no? Diu Granados que els escollits donaran servei a la ciutadana i, alhora, ampliaran coneixements, ja que amb gràcies a ell l’aspirant a un lloc de treball serà capaç de distingir si la totxana és de ceràmica, ortoèdrica i obtinguda per emmotllament, assecat i cocció, és a dir, com cal, o si la peça en qüestió es tracta senzillament d’un pedrot fotut del camí de ronda, com els que té l’alcalde al seu despatx.

A dalt, un que sí que està molt ocupat. Per sort, d’aquí a cinc mesos se li acaba la feina.